Keukens

Keuken verbouwen

 

 

De keuken is één van de belangrijke ruimtes in uw woning. In meerdere huishoudens is de keuken zelfs belangrijker dan de woonkamer! Het hebben van een goed onderhouden keuken is daarom bijna een vereiste.

Wat is de reden dat u op deze pagina bent beland? Is uw keuken onderdeel van de woonkamer en moet deze worden opgeknapt? Of is uw keuken inmiddels dermate verouderd en denkt u: “Ja, het moment is daar.. Ik wil een nieuwe keuken!”

We informeren u graag. In de tekst hieronder leest u in 3 globale stappen hoe u te werk kunt gaan. Leest u mee?

 

DE HUIDIGE KEUKEN RENOVEREN OF EEN NIEUWE PLAATSEN?

De eerste vraag die u voor uzelf moet beantwoorden: Wat wil ik met mijn huidige keuken? Opknappen of een hele nieuwe keuken erin?

Vervolgens zijn er nog meer knopen die doorgehakt moeten worden:

  • Welke apparatuur wil ik in mijn keuken hebben?
  • Hoe wil ik dat de keuken is ingedeeld?
  • Wat wil ik qua tegelwerk?
  • Wat wil ik qua vloer?
  • Hoe zit het met de afwerking?

Genoeg punten om (samen) over na te denken!

 

DE NIEUWE KEUKEN UITZOEKEN

En dan… U heeft op hoofdlijnen besloten wat er moet gaan gebeuren. U kunt op zoek naar de nieuwe keuken.

Al gauw zult u erachter komen dat er oneindig veel mogelijkheden zijn. Waarbij de ene keuken nog mooier is dan de andere. Hoe weet u nou waar u terecht kunt? Klusbedrijf Berkelland staat in contact met diverse keukenleveranciers. en kan u, indien gewenst, begeleiden in de zoektocht naar uw nieuwe keuken.

 

DE KEUKEN LATEN PLAATSEN OF RENOVEREN

Het verbouwen of plaatsen van een keuken wordt nog wel eens onderschat. Er zijn tal van handleidingen en video’s beschikbaar, waardoor men er nog wel eens voor kiest het project zelf (vanuit de hobby) op te pakken. Het feit blijft dat er kennis op meerdere vakgebieden nodig is. Denk bijvoorbeeld aan het elektrawerk voor het plaatsen van een extra groep. Of het leidingwerk zodat het water goed wordt toe- en afgevoerd.

Klusbedrijf Berkelland kan met zijn veelzijdigheid een dergelijke opdracht zelfstandig uitvoeren. Voor u dus geen acht specialisten, maar één veelzijdige vakman in uw keuken.

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Alles begint met het indienen van uw aanvraag.