Over mij

Even voorstellen    

Mijn naam is Simon Belderok en ik woon met mijn gezin in Borculo, gelegen in de gemeente Berkelland, regio Achterhoek. Mijn klantenkring bestaat uit particulieren en bedrijven in Berkelland en omstreken.
Als schipper in de baggerindustrie heb ik van jongs af aan geleerd om hard te werken en aan te pakken. Na een ruim aantal jaren te hebben gevaren en verschillende banen over de hele wereld te hebben gedaan, heb ik besloten aan de wal te gaan werken. Daar heb ik geruime tijd in de installatietechniek, machinebouw, woningbouw en wegenbouw gewerkt.
Mijn aangeboren ondernemersgeest bleef kriebelen en uiteindelijk heb ik in 2005 besloten om als zelfstandig ondernemer onder de vlag van de Klussenier aan de slag te gaan. Nu 12 jaar later heb ik besloten niet meer onder de vlag van de Klussenier te blijven werken maar verder te gaan onder de naam: Klusbedrijf Berkelland.

Met al mijn werkervaring kan ik u verzekeren dat ik een allround vakman ben, die van vele markten thuis is en veel voor u kan betekenen.
Dat je voor grotere klussen altijd een aannemer nodig hebt, is een misverstand. Ik ben ook juist voor deze werkzaamheden in te schakelen. Ik vul het gebied tussen de aannemer en klusjesman goed op. Planning en duidelijke afspraken zijn belangrijke aspecten bij elke opdracht en mijn kernwoorden zijn klanttevredenheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en service.

Met deze kenmerken sta ik voor “Vertrouwd Vakwerk” en dit geeft u zekerheid en veiligheid.
U kunt bij mij terecht voor nieuwbouw, verbouw of reparaties. Daarbij kunt u denken aan keukens, badkamers, tegelwerk, elektriciteit, interieurbouw, timmerwerk, schuren/overkappingen, installatiewerk als gas/licht/water en schilderwerk.

Ook verzorg ik eventueel voor u het tekenwerk of 3D ontwerpen. Daarnaast doe ik graag schilderwerk, dus ook voor een perfecte afwerking bent u bij mij aan het juiste adres.
Bel voor een vrijblijvend advies of een offerte met mij, dan sta ik u graag te woord.

U kunt mij natuurlijk ook e-mailen of een bericht achterlaten op mijn contact pagina, dan neem ik z.s.m. contact met u op.

Deze kunt u scannen voor contact gegevens
Afbeelding scannen voor contactgegevens.

(De vakman die bijna alles kan!)