Overkappingen

Terrasoverkapping plaatsen

Wilt u meer van het buitenleven genieten? Dan is een terrasoverkapping, ook wel een veranda of afdak genoemd, een perfecte optie. Mits uw tuin het toelaat natuurlijk.

De voordelen van een veranda

Nederland staat nou niet bekend om het mooie weer. Dus de dagen dat het mooi is wilt u er van genieten ook, toch? Geniet onder uw terrasoverkapping van het zonnetje! Zelfs op een regenachtige dag in de zomer kunt u gerust onder de overkapping gaan zitten. Wel zo lekker!

Een leuke bijkomstigheid is dat een veranda een compleet ander gezicht aan uw tuin geeft én u verhoogt de waarde van uw woning!

 

Soorten Overkappingen

Terras-overkappingen zijn er in allerlei soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen houten en aluminium overkappingen. Verder is het belangrijk dat uw veranda qua afmeting en inrichting past bij u en uw tuin. Kiest u voor beglazing? Of beplating? Wilt u dat de veranda verlicht wordt en zo ja, op welke manier?

Zoals u mogelijk al opmaakt uit bovenstaande tekst wordt een terrasoverkapping veelal op maat gemaakt. Iets waar Klusbedrijf Berkelland wel raad mee weet.

Laat u gerust informeren over de mogelijkheden!