Badkamers

Uw badkamer verbouwen of installeren.

Wilt u uw badkamer laten verbouwen? Nieuw tegelwerk? Eindelijk een bad laten plaatsen? Of juist uw bad vervangen door een inloopdouche? Of wilt u het badkamermeubel monteren dat u al zo lang wilt hebben?

Bij installeren of het renoveren van een badkamer komen de meest uiteenlopende werkzaamheden kijken. Dat hoeven we u waarschijnlijk niet te vertellen. Toch willen we enkele belangrijke punten aan u voorleggen. Al is het maar om een beeld te geven van de hoeveelheid mogelijkheden én aandachtspunten.

 

CHECKLIST BIJ EEN BADKAMER VERBOUWING

Het is niet alleen belangrijk hoe de badkamer er ‘van buiten’ uit komt te zien. Ook ‘achter de schermen’ moet alles kloppen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het leidingwerk en het waterdicht maken van de badkamer.

En zo zijn er meer vragen die u uzelf kunt stellen:

  • Hoe deel ik mijn badkamer het beste in?
  • Wil ik een inloopdouche of douche in bad?
  • Waar kan ik voorbeelden van badkamers bekijken?
  • Hoe kan ik straks mijn badkamer ventileren?
  • Hoe is de vochtbestendigheid van de deur, plafond en muren?
  • Wil ik vloerverwarming, zo ja welk type?
  • Welke extra’s wil ik mogelijk aanbrengen in de badkamer? Geluid? TV?
  • En nog veel meer.

 

WIN RUIM ADVIES IN VOORDAT U EEN OFFERTE TEKENT

Wij zijn van mening dat advies inwinnen voordat u een offerte tekent geen kwaad kan. Sterker nog, we zien het bijna als een vereiste! Dient u een aanvraag in bij Klusbedrijf Berkelland, dan zal ik bij u langskomen om al uw vragen te beantwoorden. En u kunt rekenen op gratis advies! Pas nadat u uw wensen duidelijk met mij hebt besproken, zal ik een vrijblijvende offerte maken.

 

U HEEFT UW WENSEN VOOR UW NIEUWE BADKAMER DUIDELIJK GEMAAKT, DE OFFERTE IS GETEKEND, EN DAN…
Klusbedrijf Berkelland gaat voor u aan de slag! Een voordeel voor u wanneer u heeft gekozen voor Klusbedrijf Berkelland: U heeft slechts één aanspreekpunt tijdens de verbouwing. Ik renoveer een badkamer helemaal zelf. In tegenstelling tot veel aannemers en klusbedrijven, waar voor ieder vakgebied een andere specialist wordt ingeschakeld.

Met Klusbedrijf Berkelland heeft u dus geen huis vol bouwvakkers, maar één veelzijdige vakman die op professionele wijze, en in overleg met u, uw badkamer realiseert!