Schilderwerk

Schilderwerk

Hoe goed komt uw woning nog uit de verf? Aan de binnenkant? Aan de buitenkant? Eens in de paar jaar moet u er aan geloven: Het schilderwerk is (weer) aan vervanging toe. Natuurlijk niet iets waar u op zit te wachten. Maar het resultaat van een nieuwe verflaag mag er iedere keer weer zijn!

BINNENSCHILDERWERK

We maken onderscheid tussen binnen- en buitenschilderwerk. Laten we binnen beginnen. Doorgaans is de binnenkant van uw woning na 7 jaar toe aan een nieuw likje verf. Veelgebruikte oppervlakten vragen doorgaans om meer onderhoud, bijvoorbeeld uw trap.

BUITENSCHILDERWERK

De buitenkant van de woning is gemiddeld sneller aan een nieuwe laag verf toe dan de binnenkant. Gemiddeld wordt een woning per 5 jaar voorzien van een nieuwe buiten verflaag.
Wat de reden hiervoor is? Weersinvloeden.

Niet alleen zorgt een nieuwe verflaag ervoor dat uw woning een stuk beter in het oog springt, ook biedt het een beschermende functie. Goed onderhouden schilderwerk komt de levensduur van uw gevel, kozijnen en andere onderdelen van uw woning ten goede. Kortom, twee vliegen in één klap!

UW SCHILDERWERK ONDERHOUDEN

Een heerlijk gevoel wanneer u kunt genieten van een frisse look van uw woning. En dan is het de kunst om deze nieuwe look zo lang mogelijk fris te houden. We adviseren u daarom om uw schilderwerk te onderhouden:

  • Maak ongeveer twee keer per jaar schoon met een vochtige doek.
  • Controleer of er onderdelen zijn met beschadigingen, blaasjes en/of scheurtjes. Maak aanslag goed schoon!
  • Schade gevonden? Schakel een expert in om het te verhelpen en voorkom grotere schades.
  • Ventileer uw woning om vochtige lucht af te voeren. Dit heeft een positieve invloed op de levensduur van uw schilderwerk. Een mooie bijkomstigheid: Het is ook goed voor uw gezondheid!

SAMENWERKING MET SIGMA COATINGS

Ik ga voor kwaliteit! En daarom werk ik vrijwel altijd samen met Sigma. Ik heb dan ook vaktrainingen gevolgd bij Sigma en volg regelmatig vervolgtrainingen om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken op het gebied van schilderen.

Vanzelfsprekend kan ik desgewenst andere merken gebruiken maar blijf hierbij wel de kwaliteit in het oog houden.

 

WIST U DAT U PROFITEERT VAN HET LAGE BTW-TARIEF?

Twijfelt u nog of u schilderwerk wilt laten uitvoeren?

Wellicht is dit net het zetje in de rug wat u nodig heeft!

Voor consumenten geldt namelijk dat op alle schilderwerkzaamheden het lage BTW tarief van 6% van toepassing is.

Let op: Het gaat dan over de arbeid (uren), over materiaal moet wel “gewoon” 21% BTW berekend worden.